Monthly Archives: February 2020

Kuinka pääsen jäseneksi yhdistykseen ja miten muutan jäsentietojani?

Pohjois-Karjalan mehiläishoitajien jäseneksi voit ilmoittautua Suomen Mehiläishoitajain Liiton kautta (SML). Jäsenyyshakemuksen voi tehdä SML:n sivuilla https://www.mehilaishoitajat.fi/mehilaishoitajille. Jäsentietojen muutokset ( mm. osoitemuutokset) tehdään Suomen Mehiläishoitajain Liittoon joko SML:n sivujen kautta tai ottamalla liiton henkilökuntaan yhteyttä. Jäseneduista ja toiminnasta saat tietoa näiden sivujen lisäksi SML:n sivuilta ja yhdistyksemme johtokunnalta. Tervetuloa mukaan yhdistykseen!

Kerhoilta ruokinnasta Hammaslahdessa 30.3.2020

Kokoonnumme Soinisten tilalle osoitteeseen Parkkilantie 120, 82200 Hammaslahti alkaen klo 17:30. Opitaan toisiltamme ja keskustellaan erityisesti kevätruokinnasta. Puheenjohtaja Taito alustaa illan keskustelun. Tutustutaan eri menetelmiin ja kalustoon. Ottakaa mukaan ruokintaan (myös talviruokinta) käyttämäänne kalustoa ja kysymyksiä/toiveita aiheesta voi etukäteen laittaa Taitolle. Tilaisuudessa tutustutaan myös Soinilan tilan palveluihin. Tarjolla pientä iltapalaa.

Kevätkokous ja vienti-info 23.3.2020

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous järjestetään 23.3.2020 Joensuussa. Paikka tarkentuu myöhemmin.

Kevätkokouksen sääntömääräiset asiat käsitellään klo 16:30-17:00. Kokouksen jälkeen klo 17-19 FennoPro ja More Than Honey -hanke tiedottavat hunajan vientiasioista. Tarjolla iltapala. Tilaisuuden järjestelyissä on mukana Elli- hanke. Kutsu tilaisuuteen ja ohje ilmoittautumiseen lähetetään jäsenistölle sähkopostitse. Tiedustelut tilaisuudesta yhdistyksen puheenjohtajalta Taito Martiskaiselta.