Pohjois-Karjalan parashunaja-kilpailu 5.9.2021!

Pohjois-Karjalan parashunaja-kilpailu järsjestetään 5.9.2021 joensuussa!

Pakkaa parasta hunajaasi 450g pohjoiskarjala purkkiin tai 500g lasiseen purkkiin, liitä pohjaan yhteystietosi ja huolehdi siitä, ettei kannessa tai kyljessä ole mitään millä voisi yksilöid’ä tuottajan. Osallistuvan hunajan tulee olla tuotetty Pohjois-Karjalassa ja osallistujan tulee olla yhdistyksemme jäsen.

Osallistu rohkeasti, sillä kilpailun parhaan hunajan valitsee tänä vuonna asiantuntija raati ja sinulla on hyvä tilaisuus markkinoida hunajaasi Pohjois-Karjalan parhaana mikäli voitto sattuu kohdallesi. 🙂

Hunajan voi tuoda kilpailu paikalle tai toimittaa yhteyshenkilöillemme, joihin myös puheenjohtajamme Emilia kuuluu. Myös Soinilan tila on ilmoittautunut vastaanottamaan kilpailu hunajia.

Yhteystiedot ja jäsenedut- sivuille lisätty tietoa 3.7.2021

Yhteistyö sivuilta löydät meidät johtokunnan jäsenet nyt myös valokuvissa! Eli rohkeasti katsomaan keitä meitä täällä on häärimässä ja seuraavassa tapahtumassa rohkeasti juttelemaan.

Lisäksi jäsen etuihimme kuuluu nyt mahdollisuus lainata yhdistyksen omistamaa kauniin keltaista telttaa, jonka mitat ovat 3m x 3m. Teltta löytyy soinilasta kalusto vastaavaltamme Piialta.

Horsma ja mehiläinen

Kalustoa myynnissä

Anneli Salosella on kalustoa myytävänä ja sitä voi tiedustella häneltä numerosta 040 41 92 463. Lisäksi Annelin luona on yhdistyksen omistama mikroskooppi, mikäli sitä haluaa lainata kannattaa tiedustella Annelilta yll olevasta numerosta. 🙂

6.6.2021 Kirpparipäivä

Laittakaahan ylös! 6.6.2021 klo 13. alkaen on Anneli Salosen luona kirppari päivä, jossa saa myydä ja ostaa itselle tarpeetonta mehiläistarviketta. Tarkoitus on myös vaihtaa samalla vähän kuulumisia kahvittelun merkeissä, koska emme ole niin pitkään aikaan nähneet. 🙂 Ennakko ilmoittautua voi rosch.emilia@ gmail.com

Tiedote 22.4.2021

Tiedote Pohjois-Karjalan Mehiläishoitajat r.y:n jäsenille yhdistyksen GTIN-koodien voimassaolon päättymisestä vuoden 2021 loppuun

Pohjois-Karjala-purkki

Yhdistyksemme jäsenillä on ollut mahdollisuus käyttää kaunista ja tunnearvoista Pohjois-Karjala-purkkia hunajan pakkaamiseen. Hunajapurkissa on yhdistyksen tarjoama GTIN-koodi (eli viivakoodi tai EAN-koodi). GTIN-koodien käyttö muuttuu ensi vuoden alusta alkaen (1.1.2022), jonka jälkeen yhdistyksen GTIN-koodit eivät ole enää käytettävissä. Muutokset eivät johdu yhdistyksestämme vaan tuotteiden jäljitettävyyden tiukentuneista vaatimuksista. Pohjois-Karjala-purkkia voi ensi vuonnakin myydä kauppaliikkeisiin, mutta silloin purkkiin on valmiin GTIN-koodin paikalle kiinnitettävä tarra, jossa on tarhaajan oma GTIN-koodi. Muutoksista voi lukea esimerkiksi Mehiläinen-lehdistä 6/2020 ja 1/2021.

Pohjois-Karjala-purkkia on saanut tilattua Mesimestareilta nimellä Pohjois-Karjala-tölkki. Purkin painatusmäärät ovat suuria, joten nyt johtokuntana tahdomme tiedustella purkin käyttömääriä jäsenistöltämme:

  • Kuinka paljon Pohjois-Karjala-purkkeja käytät vuosittain (noin-määrä riittää)?
  • Käyttäisitkö Pohjois-Karjala-purkkia tulevaisuudessakin, vaikka purkissa ei olisi enää viivakoodia? 

Toivomme, että ottaisit yhteyttä yhdistykseen sähköpostilla pkmehilaishoitajat(a)gmail.com viimeistään 15.5.2021 mennessä ja ilmoittaisit, olisitko vielä valmis käyttämään purkkia tulevaisuudessa, jos siinä ei ole viivakoodia. 

Yhdistykseltä saadut GTIN-koodit (EAN-koodit)

Yhdistyksen jäsenten on aiemmin ollut mahdollista saada käyttöönsä GTIN-koodeja yhdistykseltä. Jos sinulla on omassa käytössä yhdistykseltä saatu GTIN-koodi tai -koodeja, otathan huomioon, että koodit ovat voimassa enää tämän vuoden (2021) loppuun asti. Tästä eteenpäin tarhaajien on hankittava omat yritystunnisteet ja GTIN-koodit. Tämä koskee niitä tarhaajia, jotka tarvitsevat viivakoodeja toiminnassaan. GS1-yritystunnisteesta ja GTIN-koodeista ja niiden tilaamisesta löytyy lisätietoja Mehiläinen-lehden numerosta 6/2020 sekä GS1:n verkkosivuilta (www.gs1.fi).  GTIN-koodien hinnat löytyvät verkkosivuilta (https://gs1.fi/fi/palvelumme/palveluiden-hinnastot).

Ystävällisin terveisin Pohjois-Karjalan Mehiläishoitajat r.y:n puheenjohtaja Emilia Rösch ja johtokunta